Teknoax – Fremtiden er nå

Teknoax - intelligente aksler.

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Epost
Print

Aksel med ny design, lav vekt – høy ytelse.  Forenkler vedlikehold.

Teknoax er navnet på det siste tilskuddet fra ADR. Akselen er designet for å gi landbruksmaskiner størst mulig styrke under forskjellige bruksforhold.  Teknoax markerer en debut av svært innovative teknologiske løsninger, fra den integrerte kroppen, en rørformet kroppsblokk med integrerte aksler som sørger for en jevn fordeling av spenning gjennom hele strukturen.  Produksjonsmåten og teknologien gjør at nyttelasten til kjøretøyet kan økes, gir lavere drivstofforbruk og lavere slitasje på dekkene.  De benytter «Clever-Seal», en smøreinnretning basert på tetninger av bokstypen, som sikrer optimal smøring av navets lagre, forhindrer forurensning av smøremiddelet og letter vedlikeholdet.  «Spin-Just» er et system for justering av navlagre for belastning med en nøyaktighet på en hundredels millimeter, dette forlenger livssyklusen og gjør vedlikehold billigere.  «E-Brain» er et elektronisk sporbarhetssystem for Teknoax-produkter som inneholder viktige data fra akselen, funksjonelt for planlagt vedlikehold av kjøretøyet og identifikasjon av komponentene for tekniske support. 

ADR forskning, utvikling og testing.

ADR samarbeider med internasjonalt anerkjente universiteter, de mest høyt kvalifiserte bilprodusentene og verdens største sertifiseringsorganisasjoner.
Utviklingen av nye produkter er resultatet av kontinuerlig testing av nye tekniske løsninger og simulering av de mest alvorlige driftsforholdene.
Aksler er testet i det toppmoderne ADR-testsenteret både for struktur og bremseytelser. Det endelige utfallet blir testet i feltet med  tilhengerprodusentene.

Produkt godkjenning

ADRs bremseaksler er godkjent i samsvar med EU-direktivene. De tekniske egenskapene til ADR-produkter er anerkjent i alle land i EU.

ADR-produkter er også godkjent i samsvar med lokale forskrifter: for eksempel av TUV i Tyskland, og av CEMAGREF og UTAC i Frankrike.

HydrameK AS er distributør og grossist av BestGrip produkter.

Legg igjen en kommentar

Populære artikler

TOPP 10 Support & News

Abonner på vårt Nyhetsbrev

Ingen spam, kun varsler om nye produkter og oppdateringer.

Følg oss på

Facebook, Google Rating

HydrameK AS er distributør og grossist av BestGrip produkter.

Nyheter

Relaterte artikler

Abonner på vårt Nyhetsbrev

INGEN spam, kun varsler om nye produkter og oppdateringer.

Populære Artikler